perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kaupungin keskellä keidas

 
Aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa sijaitsee Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, joka on puutarhan ystäville ja muillekin vierailemisen arvoinen paikka. Jos haluat nauttia vihreydestä ja puutarhan kukoistuksesta sekä rauhasta keskellä kaupunkia, tämä on se paikka!

 
Jo pelkät kasvihuoneet ovat henkeäsalpaavan kauniita...


 
 
Piknik-viltin saa levittää nurmelle, jos varoo istutuksia ja muistaa kerätä roskansa tarkoin. Meillä oli pieni leiri omenapuiden vilpoisassa varjossa hellepäivänä. Puutarha on mitä ihanin paikka piknikille.
 
 
Ihanaa kukintaa lempivärissä: 
Jälleen jäi kasvitieteellisen sisätilat kiertämättä: lasten kanssa matkustaessa on vain heittäydyttävä leppoisaan kiirettömään tahtiin sen kustannuksella, että jotain jää näkemättä ja kokematta. Ystävien kanssa pihalla vietetty piknik vei voiton. Onneksi näihin paikkoihin on mahdollista vielä palata.


 
Yritän jatkossa vesileimata kuvani (mikä on vielä opettelussa). Yritän myös opetella kuvakollaasien tekemistä...

2 kommenttia:

 1. Tuo vaikuttaa kivalta paikalta! Lähdetään käymään yhdessä! Oulun kasvitieteellisessäkin olisi kiva käydä? olisikohan se illalla auki?

  Minä en ole saanut aikaiseksi vesileimata kuviaa... millä ohjelmalla sen teet?

  Työstä pieni vihreä tauoko blogissasi ;)

  VastaaPoista
 2. Tein "vesileimaukset" Paintilla, en ole ehtinyt selvitellä, kuinka kuvat voi muutoin vesileimata.
  Voisimme tehdä Helsinkiin puutarhamatkan: kasvitieteelliset, Talvipuutarha, Haagan Rodopuisto, Marketan puisto ja mitä muuta vielä? Oulun kasvitieteellinen on myös ihana paikka, sinne retkelle ja kuvailemaan joku päivä?

  VastaaPoista