lauantai 18. tammikuuta 2014

Kahvikutsuilla

Kiitos Karolinalle kutsusta kahvittelemaan:
"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin."
 
1. Millainen sinun sisustustyylisi on?
 
 
Vaikea luonnehtia mitenkään tiivistetysti, tyylipuhtaus ei ole tavoite. Koti on minulle tärkeä ja siellä viihtymisen eteen teen mielelläni. Pidän rauhoittavista maanläheisistä murretuista sävyistä ja valkoisista seinistä, aikaa kestävistä ratkaisuista. Viime aikoina olen alkanut kaivata mukaan jotain vanhaa ja romanttista...
 
2. Mikä on lempihuoneesi tai huonekalusi
 
 
En osaa nimetä yhtä ylitse muiden.
 
3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa
 
 
Käyttäisin ja käytänkin omaan hyvinvointiini (ulkoistettu siivous, lastenhoito, kampaaja...), hyvään ruokaan, lasten tarpeisiin ja harrastuksiin, yhteisiin reissuihin, kodin sisustukseen ja ylläpitoon, kukkiin. Rahaa käyttää tarpeen mukaan ja välillä myös hemmotteluun, ilman erityistä tunnelatausta.
 
4. Mihin asioihin elämässä satsaat?
 
 
Siihen että osaisin pääsääntöisesti valita arvojeni mukaisesti ja elää sen mukaista elämää kaikista sisäisistä ja ulkoisista vaatimuksista huolimatta. Entistä selkeämmin satsaan omaan ja läheisteni hyvinvointiin. Siihen että arjessa on riittävästi aikaa ja mielessä tilaa kohdata ja pysyä kosketuksissa lähimpiin ihmisiin. (Toivon että tänä vuonna onnistun pitämään entistä paremmin huolta myös ystävyyssuhteista). Satsaan tietoisesti myös siihen, että haastavassa arjessa on jatkuvasti pieniä iloja ja voimaantumiskohtia: takkatuli ja tee, hyvä hiusnaamio saunassa...
 
5. Mistä onnesta unelmoit?
 
 
Onni on minulla tässä ja nyt, yksi kaunis katkeamaton juonne elämässä kaiken aikaa. Kiitollisuus ja tyytyväisyys sen myötä. Arkisempi unelma on loma Englannin maaseudulla.
 
6. Missä ole tunnollinen?
 
 
Kaikessa, ja ihan liiaksi.
 
7. Mikä on miehen paras ominaisuus? Mikä naisen?
 
 
 
Terve ja elävä tunne-elämä ja sen myötä kyky olla suhteessa lämpimällä tavalla.
 
8. Mikä on elämässä ihanaa?
 
 
Vapautuminen, täydeksi omaksi itseksi kasvaminen, onni ja ilo kaikesta hyvästä ympärilläni. Oleminen, hellyys, armo ja armollisuus, luonto. Perhe ja ystävät.
 
9. Ja lopuksi puutarha-aiheinen kysymys. Jos puutarhakeiju vierailisi luonasi, saisit toivoa ihan mitä vain puutarhaasi, mitä se olisi?
 
 
Betonista tehty istutusallas.
 
Jaan haasteen Stiinapauliinalle, Minnalle, Kruunuvuokolle ja Saaralle, ja kenet vielä keksisin? Tämä sosiaalinen puoli blogistaniassa on allekirjoittaneella jäänyt varsin vähälle ;)
 
 
 
 


 

3 kommenttia:

  1. Kiitos kahvihetkestä. Oli mukavan kotoisaa! Tartun haasteeseen piakkoin.

    VastaaPoista
  2. Mukava kun vastasit haasteeseen =)
    Kiitos mukavasta kahvi/teehetkestä näin ja livenäkin ;)

    VastaaPoista